Aksi Comel Dan Lucu Kanak Kanak Apabila Cinta Pertama Terbalas Buat Netizen Terhibur.

Reaksi kanak-kanak apabila melakukan sesuatu pada kali pertama biasanya membuat orang dewasa berasa teruja dan ketawa pada kelucuan mereka.

Baru-baru ini Pasangan ibu bapa telah merakam video aksi pasangan kanak-kanak tersebut. Video tersebut telah menjadi tular di rangkaian media sosial untuk masa yang lama dan menarik banyak perhatian Netizen. Adalah diketahui bahawa watak-watak utama  adalah jiran, adegan detik indah itu yang berlaku di taman dan jurukamera video yang indah itu adalah ibu lelaki itu.

That First Kiss Feeling 😁 _ Funniest Kids Reaction

Mari kita lihat reaksi mereka yang comel:

Hanya ikut arahan jurukamera,ibu kepada lelaki itu, dia mendekati teman wanitanya. Mereka saling memberi cium4n pertama.

Kerana ini adalah kali pertama berbuat demikian, kedua-dua mereka tidak dapat menyembunyikan perasaan malu mereka, begitu comel.

“Malunya saya, apa yang patut saya lakukan, ia berlaku di hadapan bakal mak mertua saya pulak tu.”

“Saya tidak sanggup menghadapinya lagi”.

Apabila budak perempuan itu masih dalam keadaan tersimpul malu, budak lelaki itu menunjukan reaksi telebih gembira apabila cintanya terbalas di taman itu.

Melihat reaksinya nampaknya dia telah menunggu masa yang lama untuk saat ini.

Reaksi memegang kepala, jatuh keatas rumput kemudian melompat di udara membuat sesiapa yang melihat aksi tersebut tidak boleh berhenti ketawa.

Bagaimana dengan anak-anak anda? Adakah mereka pernah melakukan ini dengan mana-mana teman wanita? Mungkin ia berlaku, tetapi anda tidak tahu.

Jom tonton Video aksi Comel tersebut:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Channel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*