Ayah yang paling kreatif di dunia dia sanggup membina sebuah landasan roller coaster kecil di belakang rumah demi anak anaknya untuk bermain.

Kita semua sayang kan ayah kita. Kerana ayah membuat semua gadis merasa dirinya seperti puteri kecil dan membuat budak lelaki merasa seperti superhero. Terima kasih kepada ayah, kerana membuat zaman kanak-kanak kami lebih menarik dan tidak dapat dilupakan. Di dalam video dibawah memaparkan kasih sayang seorang ayah terhadap anak-anaknya. Lihat apa yang dia lakukan, luar biasa, betul? Mungkin dia bekerja sebagai seorang jurutera atau arkitek. Tetapi, di rumah, dia menjadi ayah yang sangat baik dan kreatif.

Kanak-kanak itu pasti sedang seronok bermain.

Roller coaster adalah permainan yang mendebarkan untuk mana-mana kanak-kanak merasa teruja untuk bermain. Bagaimanapun, untuk memastikan keselamatan anak-anaknya, dia memutuskan untuk membuat sendiri roller coaster ini di belakang rumah.

Di awal umur kanak-kanak adalah peringkat terbaik untuk diajar perkara yang baru dalam kehidupan, jadi, kita harus menggunakan tempoh masa yang berharga untuk membantu anak-anak kita belajar.

Jom Tonton Video Tersebut:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Channel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*