Bahu Tu Tak Rasa Barang Dia ke. Kongsi Foto Berpeluk4n Di IG, Aedy Ashraf Dan Nelydia Senrose Dikecam Teruk Netizen.

Sejak bergandingan dalam drama bersiri Cinta Tiada Ganti, nama kedua-dua pelakon muda, Nelydia Senr0se dan Aedy Ashraf begitu kerap meniti di bibir rakyat Malaysia.

Keserasian yang wujud dalam diri mereka ketika berlak0n dalam drama tersebut dilihat benar-benar memberi kesan terhadap lak0nan yang dibawa 0leh masing-masing dan rata-rata, ramai yang semakin meminati dan menyanjungi bakat kedua-dua pelak0n ini.

Namun begitu, semalam netizen dikejutkan dengan sekeping f0to sebaik sahaja Aedy memuat naik f0to mesranya bersama Nelydia semasa menghadiri majlis resepsi pelakon Nadiyah Shahab dan juga Ben Ali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf) on

Dalam f0to tersebut, Aedy dilihat sedang berpelukan mesra dengan Nelydia sambil berpegangan tangan. F0to mesra itu juga telah membuatkan laman Instagram Aedy dibanjiri dengan k0men daripada netizen.

Har4m lah peluk2 macam tu..

Takde halal gap langsung artis Malaysia..

Sentuh apa tu?..

Sweetnya.. Tak salah kalau ada jodoh dalam dunia realiti. Sebaliknya, terdapat juga antara peminat yang merasakan kedua-dua pelakon itu benar-benar secocok bukan sahaja dalam dunia lakonan tetapi juga dalam dunia realiti..

Dalam majlis resepsi itu, Nelydia dikatakan telah menjadi bridesmaid manakala Aedy pula menjadi gro0msmen buat pasangan raja sehari tersebut..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber : IG Aedy Ashraf Via Omm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*