CCTV Jadi Saksi. Lihat apa yang berlaku di dalam bilik yang ada seorang lelaki dan 3 gadis. Tak sangka jadi begini

CCTV Jadi Saksi. Lihat apa yang berlaku di dalam bilik yang ada seorang lelaki dan 3 gadis. Tak sangka jadi begini

CCTV jadi saksi ! Lihat apa yang berlaku di dalam bilik yang ada seorang lelaki dan 3 gadis.. ! Betul-betuk tak sangka.. Netizen: “Pernah alami..masa tengah kerja.,tengah berborak dengan kawan tiba2 kerusi di sebelah bergerak sendiri..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Aktiviti paranormal adalah fenomena yang tidak dapat dijelaskan dengan mudah dan berada di luar parameter pengalaman manusia. Tanda-tanda aktiviti paranormal adalah berbeza-beza, dari laporan lazim mengetuk hantu dan orang-orang yang melihat bentuk bayangan dari sudut mata mereka, ke pintu yang membuka diri, objek bergerak dan penampakan hantu. Suara tanpa suara yang bergema melalui kegelapan adalah satu fenomena yang juga biasa.

Apa yang perlu dilakukan jika anda rasa rumah anda sedang mengalami aktiviti paranormal? Ini bergantung pada betapa teruknya dan sama ada ia menyebabkan kebimbangan terhadap keluarga. Anda boleh mendapatkan pertolongan dari medium ‘berpengalaman’ yang mungkin dapat menyelesaikan masalah ini, atau semangat dapat diusir oleh seorang imam yang mengkhususkan diri dalam fenomena tersebut.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. CCTV jadi saksi ! Lihat apa yang berlaku di dalam bilik yang ada seorang lelaki dan 3 gadis.. ! Betul-betuk tak sangka.. Saksikan

Sumber : DH.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*