Kasihan Bila Tiz Zaqyah Jatuh Sambil Bawa Samosa Habis Nampak Semua.

Kasihan Bila Tiz Zaqyah Jatuh Sambil Bawa Samosa Habis Nampak Kazar Melatah. Kesian pun ada, lucu pun ada. Itulah yang boleh MH simpulkan apabila video pelakon Tiz Zaqyah yang terjatuh sewaktu membawa hidangan Samosa tular di media sosial sejak awal malam tadi. Difahamkan, kejadian spontan tersebut belaku sewaktu Tiz dan rakan pelakon lain sedang berada di lokasi penggambaran drama, Isteri Untuk disewa.

Sementara itu, Tiz menerusi Instagram ada menjelaskan serba sedikit mengenai insiden melucukan itu.

Yes i saw everything flying in slo mo. No joke. Okay guys, atas demand tinggi, ini dia. Elok je mak dengan tok nek puji seliper cantik… boom.

Kuat betul pant*t bab* tu abg @kazar35 punah harapan semua orang nak makan samosa goreng panas2. @farehajohari takpayah la nak eh aku terecord sangat.  tulisnya sambil disusuli dengan tanda palang #tizjatuh #isteriuntukdisewa.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen turut kasihan dan simpati dengan situasi menimpa Tiz dan tidak kurang yang terhibur dengan gelagat serta reaksi spontan dari pelakon senior, Kazar.

VIDEO:

Malah, ada juga yang anggap mereka tiada rezeki untuk menjamah hidangan menu yang dibawa Tiz dan ada juga yang anggap pelakon versatil itu jatuh dengan penuh elegan gitu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Channel Via GMJ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*