Kepulangan Dato Aliff Syukri Disambut Dengan Kejutan Dari Anak Anak. Sweet Sangat

Jutawan kosmetik tersohor Dherbs Terlajak Laris, Dato’ Sri Aliff Syukri baru-baru ini sangat sibuk menjalani rakaman lagu duet di Indonesia bersama dengan sahabatnya, Nur Sajat dan penyanyi Indonesia, Lucinta Luna. Dia yang pernah mengeluar single berjudul Abang Nak Tegur duet bersama isterinya Datin Seri Nur Shahida dan pernah meraih 7 juta tontonan di Youtube.

Walaupun Dato Aliff sibuk dengan bisnesnya di luar negara, namun bagi dirinya yang paling utama adalah isteri dan anak-anak kesayangannya.

Melalui perkongsian di laman Instagram, Dato Aliff ada memuatnaik satu video di mana dia telah sampai ke rumahnya selepas beberapa hari berada di Jakarta. Kepulangan Dato Aliff disambut dengan ucapan selamat pulang ke rumah yang ditulis di atas kertas oleh anak-anak kesayangannya iaitu Ammar Ahyan, Qadejah El-Zahra, dan Ibraheem Adham.

Malah, video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen panjang lebar daripada Dato Aliff :

“Macam mana seronok hidup di luar tapi sebenarnya family ada lah segalanya dan saya merasakan family is first for everything. Bila saya balik anak-anak saya semua nak buat suprise untuk saya dan saya rasa moment yang paling indah bila di hargai seperti ini. Tapi jam dah 12 malam dan mereka dah tidur. Maafkan abah ye anak-anak abah sibuk kerja”.

Sweet anak-anak Dato’ Aliff tulis surat, tapi part melatah Dato’ memang lawak.

VIDEO :

tengok sampai habis baru korang komen di bawah sebb apa korang ketawa??🤣🤣 . . mcm mana seronok hidup di luar tapi sebnarya family ada lah segalanya dan sy merasakan family is fist for everthing…. bila sy balik anak2 sy smua nak buat suprise utk sy dan sy rasa moment yg paling indah bila di hargai seperti ini.. tpi jam dah 12malam dan mereka dah tidur.. maafkan abah ye anak2 abah sebuk kerja.. kalau korang tengok full video lebih dr 15mnit ini … . . kalau korang nak tngok sambungan citer kehidupan sy… blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr.. . . #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

You are so sweet lah Dato’

Lawak gila Dato’

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: IG aliffsyukriterlajaklaris

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*