PARODI MELETOP LAKONAN MUZIK BOBO DIMANA KHAS DARIPADA JIHAN MUSE AND THE GANG.

Lagu Bobo Dimana walaupun dikritik hebat dan mendapat unlike yang ketara di youtube, namun masih mendapat tempat di hati peminat peminat. Pada kali ini, Jihan Muse pula yang membuat lakonan bersama Syuk HotFm. Lakonan mereka mendapat pujian ramai kerana natural dan bersahaja, lihat banyak kali pun tak bosan kan. hehe yeke? haaa jangan lupa lihat video penuh dibawah ya.

Video Penuh Dibawah

driver cuti jadi @shahidadherbs kena jadi driver sy yee.. nak tngok kedai perabot,kedai makan dan kedai kosmetik saya.. org cuti sy jugaak yg kena kerja..bodyguard tak pandai bawak kete

Jihan mula berjinak dengan bidang seni di pentas teater di bawah Sanggar Teater Fauziah Nawi (Stefani), Pada tahun 2009, Jihan mencabar diri menyertai pertandingan realiti Raja Lawak. Mulanya kehadiran Jihan kurang diterima tapi hasil persembahan yang baik, dia akhirnya berjaya menyandang naib juara Raja Lawak musim ketiga.

Ketika itu, dia masih bekerja sebagai juruteknik bangunan di Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) dan hanya menerima tawaran berlakon pada hujung minggu. Tamat saja kontrak dengan MBSA, Jihan mula menceburi bidang seni secara serius. Dia berazam meletakkan pelawak wanita setanding dengan lelaki.

Kembara seninya agak perlahan pada mulanya tetapi mula memacu laju apabila menjadi peserta Maharaja Lawak pada 2011. Gelaran Ratu Parodi dek meniru gaya artis dalam segmen Parodi rancangan MeleTOP membuatkan dirinya tambah dikenali.

Jom lihat Video Penuh dibawah :

Best lagi berhemah x buat bnda mengarut yg mendatangkan cerita2 hangat..

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Channel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*