Tak Sanggup Lihat Suami Dikecam Teruk Oleh Netizen Datin Shahida Har4mkan Suami Pergi GV Minggu Hadapan.

Hari ini, nama Aliff Syukri tak henti-henti meniti di bibir rakyat Malaysia gara-gara aksinya yang agak kurang menyenangkan semua pihak pada malam konsert Gegar Vaganza musim ke5.

Malam tadi, Dato Aliff dilihat bermulut lancang apabila menghina warna kulit penyanyi India, Santesh dan juga wajah salah seorang penonton pada konsert tersebut.

Tidak tahan melihat dan mendengar suaminya dikecam, beberapa jam yang lalu, Datin Shahida memuat naik satu foto di laman Instagramnya dan memberikan kata-kata amaran terhadap suaminya.

 

View this post on Instagram

 

i dah cakap dengan u x perlu keluar tv sbb x semua faham cara u cakap sebab u suka terlepas @aliffsyukriterlajaklaris ……x pasal banyak betul orang yg sekolahkan u hari ni,Dato,Dr la,chef la,artis semua adalah……. Yang kenal tau lah yg x kenal mcm2 ayat dorang keluar,sampai semua perkataan maki hamun dah keluar sampai dorang pun x tau nak maki apa dah๐Ÿ˜… . minggu depan @aliffsyukriterlajaklaris jgn pergi GV lagi.. Jika u pergi juga,anggap je u cari gaduh dgn i…biar je orang yg pandai sangat kutuk tu promote…..kita ni x educated… dah minta maaf dah pun semalam waktu live apa lagi x kena x tau la๐Ÿ˜Œ . So lepas ni minggu depan u x perlu pergi Gegar Vaganza lagi duduk rumah je lagi bagus…….x perlu keluar TV pun nak promote…kita dah niaga lama Insya Allah dah banyak pengguna setia…๐Ÿ˜‡ Bila time kita kena hina jadi bahan ketawa,x de plak yg nak kesiankan kita…. nak pertahankan kita, …..sikit2 cakap kaya tapi bodoh,money canโ€™t buy class la….kita bukan niaga cari duit nak beli class,nak bagi keluarga senang dah bahgia……Dalam pada mengutuk juga,tapi semua pun sibuk semua cari minta sponsor la sumbangan la,bantuan dah,kita kena sedar satu je manusia suka pandang keburukan dan kekhilafan kita,baik kita,langsung x pernah orang nampak……jadi jomlah kita pindah duduk kampung bela kambing jaga ayam itik lagi bagus….yg nak sambung kutuk silakan kot x habis lagi ada ayat2 yg belum keluar,kutuk la sampai subuh,nanti penat berentilah tu….

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

Tak semua orang faham cara you..

I dah cakap dengan you tak perlu keluar TV sebab tak semua faham cara you cakap sebab you suka terlepas cakap @aliffsyukriterlajaklaris .

Tak pasal-pasal banyak betul orang yang sekolahkan you hari ni, antaranya Dato, Dr, Chef, artis semua adalah. Yang kenal tahu lah, yang tak kenal mcacam-macam ayat dorang keluar, semua perkataan maki hamun dah keluar sampai dorang pun tak tahu dah nak maki apa. Minggu depan, jangan pergi GV lagi.

Minggu depan @aliffsyukriterlajaklaris jangan pergi GV lagi. Kalau you pergi anggap je you cari gaduh dgn I. So lepas ni minggu depan you tak perlu pergi Gegar Vaganza lagi, duduk rumah je lagi bagus. Tak perlu keluar TV nak promote, kita dah niaga lama

Tak perlu keluar TV pun nak promote, kita dah niaga lama. Insya-Allah dah banyak pengguna setia.

Kutuk-kutuk pun, ramai jugak yang mintak sponsor, sumbangan..

Bila time kita, semua pun jadi isu. Tapi yang dorang dok bahan-bahankan kita selama ni dalam media sosial, takde pulak orang nak pertahankan?

Sikit-sikit kaya tapi bodoh, money cant buy class la. Kita bukan niaga cari duit nak beli class, kalau nak bagi keluarga senang pun dah bahagia. Mengutuk-mengutuk juga, tapi semua pun sibuk cari minta sponsor la, sumbangan la.

Tidak kurang pula, ramai pengikut Datin Shahida yang memberi sokongan dan berharap agar dato Aliff mengambil iktibar terhadap apa yang telah terjadi.

VIDEO Yang Mencetuskan Kontrolversi:

Kami yakin isu motif, dan hanya motif tentang siapa yang mengarahkan pembunuhan akan diteruskan dan disiasat lebih lanjut agar pihak yang bertanggungjawab akan dibawa ke muka keadilan, katanya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: IG Datin Shahida Via Ohm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*