Terasa Ingin Tahu Apa Yang Ada Di Dalam Lubang Yang Di Temui Di Tepi Pantai Sekumpulan Lelaki Terus Terjun. Jom Saksikan Video Tersebut

Sekumpulan lelaki yang terasa aneh apabila menemui satu lubang di tepi pantai. Ingin tahu, lelaki ini terus terjun ke lubang dan apa yang dia dapati mengejutkan. Subhanallah wow.

Video penuh berada di bahagian bawah artikel. Sesetengah lelaki telah membuat lawatan ke pantai di Queensland, Australia. Apabila seronok menghayati suasana angin pantai terbaik, mereka kelihatan lubang yang agak rumit.

Selepas bercakap bersama dan atas dasar rasa ingin tahu yang sangat mendalam, salah seorang daripada mereka bertindak untuk terus terjun ke lubang.

Dan selepas 2 minit terjun ke dalam lubang itu, mengejutkan lelaki itu lagi muncul di muara laut, kira-kira 20 meter dari lubang itu.

Dan dengan senyuman terengah-engah menceritakan detik-detik menakjubkan yang telah dia alami.

Beliau berkata pemandangan di dalam batu di dalam lubang itu sangat menarik.

Seorang lagi rakan mereka teruja untuk mencuba dan kali ni siap dengan video kamera kalis air lagi untuk merakam pemandangan batu karang pelik tersebut untuk tontonan kita.

Allahu. Ia sangat indah dari ciptaan Allah.

Ia adalah seorang lelaki yang benar-benar menggembirakan. Main redah je. Tetapi berbaloi dengan pengalaman melihat pemandangan yang menakjubkan di dalam lubang itu.

VIDEO:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: KhalifahMailOnline VIA JMD FAMILIA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*