Tuhan Sudah Tunjuk Segalanya Cukuplah Sampai Di Sini. Coach Yin Patah Hati Sajat Terima Lamaran Lelaki Lubnan

Baru-baru ini, usahawan terkenal Nur Sajat telah berkunjung ke Lubnan dan dalam lawatannya ke sana dia ada memuat naik gambar di IG dengan kapsyen yang mengundang tanda tanya daripada pengikut IG apabila dia mendedahkan bersedia menerima lamaran daripada jejaka dari Lubnan.Baru-baru ini, usahawan terkenal Nur Sajat telah berkunjung ke Lubnan dan dalam lawatannya ke sana dia ada memuat naik gambar di IG dengan kapsyen yang mengundang tanda tanya daripada pengikut IG apabila dia mendedahkan bersedia menerima lamaran daripada jejaka dari Lubnan.

“Lepas ini saya akan duduk di sini!! di sini lah kedamaian saya.. bila diri ku di lamar oleh jejaka dari lebanon.. tiada kata yang perlu ku ungkapkan.. hanya lah senyuman!!! saya terima lamaran awak.”

Coach Yin beri respons kepada statement Sajat..

Selepas usahawan itu memberi kenyataan tersebut, kekasihnya Coach Yin telah memuat naik status di IG peribadinya yang mengundang spekulasi ramai bahawa pasangan itu telah berpisah dan tidak lagi bersama sebagai sepasang kekasih.

Dengan menulis kapsyen, “Thank for everything, Tuhan dah tunjukkan segalanya…”

 

View this post on Instagram

 

Tuhan dah tunjuk segalanye… #cukup #setakat #ini

A post shared by Coachyin (@coach_yin) on

Ala, kejap je gaduh tu… nanti baik balik!

Pengikut laman IG Coach Yin telah meninggalkan komen dengan menyindir kekasih Nur Sajat supaya menyedari bahawa kekasihnya itu adalah lelaki. Ada juga mengusik nakal Coach Yin supaya tidak merajuk lama-lama..

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Ig Coach Yin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*