Video Atas Motor Pun Jadi Yer Dik. Tak Pasal Pasal Kena Hempuk Dengan Mak Dia Memang Lawak Habis

Tular sebuah video seorang kanak-kanak yang membonceng motosikal ibunya sehingga tertidur. Kejadian tersebut bagaimanapun bukan berlaku di Malaysia tetapi di Indonesia.

Rata-rata netizen menunjukkan rasa kasihan dengan kanak-kanak itu. Tidak kurang yang berpendapat aksi itu agak mencuit hati. ” tahap dewa maybe. klw dah ngantuk. tdo jaklh jwabnya. xdpt nk nafikn lg jawapannya” komen seorang netizen.

Sementara video tersebut juga memaparkan si ibu sempat menepuk paha anaknya itu sebaik menyedari anaknya terbaring kebelakang.

Ada juga netizen yang berpendapat kanak-kanak itu sebenar bukan tidur tetapi hanya berbaring kebelakang dengan sengaja. Biasalah kanak-kanak umur sebegini, macam-macam feel. Kadang-kadang kenakalan itu tidak mengira tempat.

Apapun tidak mustahil kanak-kanak itu tertidur kerana sudah menjadi perkara biasa balik jer dari sekolah memang sangat memenatkan.

Jom lihat video penuh di bawah.

Sementara itu di bawah adalah komen netizen

hah boleh try ni.aku harap hang tak macam ni..Tapi knp bunyi die mcm kt dlm kete tu jer.Ngantuk sangat tu ala sian siannyala.

Tak yah kau kalau buat sah2 dah tergolek atas jalan dulu.kau jangan dia bawak moto laju do kan semalam gi kenduri umah nek cu tu aku balik gan dia naik moto sebab gi gan nenek atok naik kete balik gam dia teman kan dia lah tu ya allah dah lah pakai kain baju kurung dia bawak laju gila do itu kalau aku tak peluk dia sah2 terebang ke belakang dah aku

Bangang betul pergi record budak ni. Woi ko tau tak aib dia tersebar??! Bodoh betul la.Sejak kejadian tu mak dia ikat sekali dengan badan

ntahlh. mmg aku fikir nk tdo jak. aku anggap xcden tu mimpi aku. bila dh sedar kat hospital msih mimpi bg aku masih mamai. bila dh dihantar ke hospital lain sbb tengkorak aku ada mslh bru dlm dunia realiti rasanya

Mak dia tepuk peha anak dia tu kang dah kena marah dik..terasa aku dohh aku prnh tdo lpastu xcden trokk. tp aku sedar sekejap msa terbaring atas jln and tdo balik sbb terlalu mengantuk.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Mamakusyg.

Sumber: lawak.teroks

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*