Video Budak perempuan ajak budak lelaki kahwin. Kecik2 da gatai

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Budak perempuan ajak budak lelaki kahwin. Kecik2 da gatai

Budak perempuan ajak budak lelaki kahwin (Budak gatal).. OMG Cepat tengok! Netizen: “kecik2 dah pandai ckp omputih..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Otak kanak-kanak tidak sepenuhnya dibangunkan, menjadikan mereka tidak dapat membuat pengiraan tahap dewasa, membuat keputusan, dan sebagainya. Korteks pra-hadapan tidak matang sehingga kira-kira umur 24-26 pada kebanyakan orang. Jadi seorang kanak-kanak tidak boleh menjadi apa-apa selain “naif.” Perkataan, “naif” cenderung menyiratkan bahawa seseorang BISA mempunyai kebijaksanaan, tetapi tidak. Ini tidak berlaku dengan anak-anak. Mereka secara harfiah tidak boleh mempunyai apa yang orang dewasa mempunyai, secara intelek dan praktikal.

Tambah ini kepada fakta bahawa kanak-kanak MESTI percaya dan mematuhi orang dewasa untuk terus hidup. Mereka tahu secara naluriah ini. Oleh itu, mereka mungkin akan percaya apa yang orang dewasa katakan kepada mereka. Ini perlu bagi kehidupan untuk diteruskan untuk umat manusia. Sebaik sahaja seorang kanak-kanak cukup tua untuk menanam secara fizikal (yang berlaku lebih awal dari yang mereka dapat mengendalikannya dari sudut kematangan, dengan jelas), keinginan untuk mematuhi dan percaya orang dewasa dimatikan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video. Budak perempuan ajak budak lelaki kahwin (Budak gatal).. OMG Cepat tengok! Saksikan

Sila tonton video:

Sumber : DH.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*