Video, Bulan Mulia Kelahiran Nabi Tapi Kau Saja Cabar Allah Kan. PU Amin Selar Tindakan Sajat Bergelek Di Pantai Beirut

Beberapa hari yang lalu, usahawan barang kemas dan bengkung terkenal, Nur Sajat dilihat telah pun memuat naik beberapa videonya yang sedang berbikini dan bergelek di atas sebuah kapal di tengah-tengah lautan biru Pantai Beirut.

VIDEO:

Menyedari hal tersebut, sebagai saudara sesama Islam yang prihatin, PU Amin dilihat telah menegur perbuatan Sajat di laman Instagramnya.

 

View this post on Instagram

 

Bulan Rabiul Awal , bulan kelahiran Nabi dicemarkan dengan video gelek berdurasi 35 saat oleh sajat . Dalam 12 jam video gelek ber background lagu arab dapat 422k tontonan di Facebook . Nyata budak budak kecik sampai orang tua menonton video gelek ini.. . Ya Rabb ! Di atas laut itu . Laut yang pernah menjahamkan manusia . Boleh memusnahkan manusia . Bersaksikan langit yang terbuka , dijaga malaikat pemelihara rahmat , di lantai kan laut yang bertasbih dan berzikir pada Tuhan . Dia sanggup ?.. . Apakah sajat mahu mencabar Allah ?.. . Aku hanya mampu menulis , kalau aku buat video netizen kata aku dakwah kasar tak macam Nabi Saw.. . Kurang ajar dengan ustaz boleh terima . Tapi kau kurang ajar dengan Allah . Aku tak faham kenapa ramai lagi yang sokong , yang beli produk dia ni . Satu persatu azab di perlihatkan tapi masih berdegil dan angkuh.. . Ya Rabb ! Kami dah berusaha , kami dah cuba menasihati , kami dah cuba membenci , pelihara kami wahai Tuhan dari azab dan seksa . Jangan kau azab dan laknat kepada kami yang tidak bersalah . Kami takut Ya Allah dengan kemarahan mu Ya Allah . Lindungi kami Ya Allah !! #konfem #kena #block

A post shared by PU Amin (@pencetusummah_amin) on

Bulan Rabiul Awal, bulan kelahiran Nabi dicemarkan dengan video gelek berdurasi 35 saat 0leh Sajat. Dalam 12 jam video g3lek berbackground lagu Arab dapat 422k tontonan di Facebook. Nyata budak budak kecik sampai orang tua menonton video gelek ini.

Ya Rabb.. Di atas laut itu. laut yang pernah menjahamkan manusia. Boleh memusnahkan manusia. Bersaksikan langit yang terbuka, dijaga malaikat pemelihara rahmat, di lantai kan laut yang bertasbih dan berzikir pada Tuhan. Dia sanggup?

Apakah Sajat mahu mencabar Allah?

Aku hanya mampu menulis, kalau aku buat video netizen kata aku dakwah kasar tak macam Nabi SAW.

Kurang ajar dengan ustaz boleh terima. Tapi kau kurang ajar dengan Allah. Aku tak faham kenapa ramai lagi yang sokong, yang beli produk dia ni. Satu persatu azab diperlihatkan tapi masih berdegil dan angkuh.

Ya Rabb.. Kami dah berusaha, kami dah cuba menasihati, kami dah cuba membenci, pelihara kami wahai Tuhan dari azab dan seksa.

Jangan kau azab dan laknat kepada kami yang tidak bersalah. Kami takut Ya Allah dengan kemarahanMu Ya Allah. Lindungi kami Ya Allah.

Ramai antara pengikut PU Amin yang meninggalkan komen terhadap entri tersebut, namun tidak lama kemudian, pendakwah bebas itu dilihat telah menutup ruangan komen pada foto yang dimuat naik olehnya itu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Ig Pu amin Via omm

26 Comments

  1. The very next time I read a blog, Hopefully it does not
    fail me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, nonetheless I really believed you would probably have something useful
    to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can fix if you were not too busy
    searching for attention. https://skyngenixcream.com/

  2. The very next time I read a blog, Hopefully it does not
    fail me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, nonetheless I
    really believed you would probably have something useful to say.

    All I hear is a bunch of whining about something that you
    can fix if you were not too busy searching for attention. https://skyngenixcream.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*