VIDEO Cukup Menghiburkan Bila Dato Aliff Syukri Ajar Anak Dia Cara Promote Produk.

Siapa yang tak kenal Dato Aliff Syukri, tidak perlu untuk diperkenalkan lagi. Nama yang cukup popular sehinggakan ada yang mengatakan lebih popular dari penyanyi dan pelakon padahal dia ini cuma penjual produk.

Kekayaan Dato Aliff Syukri sememangnya tidak dapat disangkal lagi. Beliau juga sponsor untuk acara pertandingan nyanyian popular Gegar Vaganza 5. Disitu kita sudah boleh agak berapa kaya Dato Aliff Syukri yer.

Sekiranya anda perasan, kebanyakkan iklan untuk produk Dato Aliff Syukri iaitu Terlajak Laris amat lah jarang mengambil model iklan atau pelakon lain untuk berlakon atau promote barang beliau.

Beliau sendiri atau keluarga beliau yang akan promote barang Terlajak Laris, bijak kan jimat kos.

Ajar Ammar Promote Barang Dherbs.

Baru baru ini Dato Aliff Syukri muat naik satu video dia dengan anak dia sedang belajar bagaimana nak promote barang.

Video tersebut mendapat tontonan sebanyak ribuan tontonan dan ribuan likes dalam masa tempoh beberapa jam sahaja.

Ini apa yang Aliff Syukri tulis tentang kenapa dia buat demikian.

biar apa org kata. Saya dikutuk gara gara ajar anak sy sbb sy dilahirkan bodoh dalam akedemik sbb universiti pengalaman saya. Tapi saya boleh buat duit dgn bisnes jdi sy ajar anak sy cara menjual serbuk arang gigi dherbs ni boleh memutihkan gigi dlm masa 5mnit harga rm39.90. Bagi saya setiap orang ada cara didik anak, saya didik anak saya berniaga sbb nak dia ada keyakinan. Sbb kita tak tahu apa dia akan jadi bila besar nanti. Jika dia x ada kerjaya yg hebat nanti tapi dia ada ilmu niaga yg saya selalu praktikkan. Minat atau tidak belakang cerita yg penting dia ada ilmu.

Belum sempat saya post kat ig dah viral dulu video ni, yg dorang viral tu separuh je x habis. Kena tengok result lepas dia diajar utk berniaga.

Video Penuh:

Tapi kami bangga sebab bahasa English anak Aliff Syukri agak bagus. Jadi tak sia sia bayar puluh ribu untuk sekolah swasta.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Channel Tube Viral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*