Video, Ini Baru Fly Penunggang Basikal Roket Ingin Mencabar Ferrari. Kali Ini Dengan Catatan Masa Lebih Pantas.

Se0rang penunggang basikal pr0fesional dari Perancis bernama Franc0is Gissy telah berjaya memecahkan rekod pecutan basikal r0ket terpantas di dunia dengan catatan masa 263 kilometer sejam pada bulan Mei tahun lalu. Kini, beliau akan menunggang basikal roket sekali lagi untuk mencabar kereta Ferrari. Tiada siapa yang akan menjangka basikal r0ket akan mencatat rek0d terpantas dengan catatan masa mengejutkan yang tidak dapat dikejar oleh kereta Ferrari.

(Sila Scroll Kebawah Utk Tonton Video)

Franc0is Gissy akan menunggang basikal roket dengan memecahkan rek0d catatan masa 263 kil0meter sejam yang telah dibuat olehnya pada tahun lalu.

Basikal r0ket akan dicabar 0leh kereta sport Ferrari di permulaan litar.

Dalam masa 5 saat, basikal r0ket memecut sehingga 333 kilometer sejam . Roket basikal yang direka cipta oleh sebuah syarikat dari Switzerland, Ex0tic Thermal Engineering, membolehkan basikal memecut dengan sangat pantas.

Franc0is Gissy mencatat rekod pecutan terbaru memecahkan rek0d terpantas yang dibuatnya pada tahun lalu.

R0ket basikal memecut amat pantas dengan serta-merta apabila enjin roket dipicu, meninggalkan kereta sp0rt Ferrari yang jauh ke belakang.

Bagaimana basikal ini akan membrek kerana terlalu laju? Sudah pasti ada caranya dan keseluruhan perlumbaan ini dipantau oleh g0longan profesional.

Jangan pula anda meniru aksi ini di rumah, kerana merasakan basikal boleh mengalahkan Ferrrari.

Jom lihat Video pecutan hebat basikal roket Francois Gissy mengalahkan Ferrari di bawah :

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Via Era Baru

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*