Video Perut Naik Sikit Sebab Saya Period Normal La Tu. Nur Sajat

(Sila Scroll Ke Bawah Untuk Tonton Video Penuh)

Baru-baru ini usahawan kosmetik, Nur Sajat telah menambahkan kehangatan isu LGBT apabila balasan komennya kepada salah seorang pengikutnya di laman Instagram menimbulkan kontroversi.

Menerusi balasan komen yang dibuat, Sajat menyatakan beliau sedang datang bulan ekoran soalan daripada pengikutnya yang bertanya tentang perutnya yang kelihatan sedikit buncit.

Balasan Sajat itu seterusnya mendapat kritikan dan hentaman kerasa daripada rata-rata netizen. Foto yang pada mulanya hanya dibanjiri dengan pujian bertukar hentaman dan kritikan tentang statusnya yang konon datang bulan.

Rata-rata pengikutnya mengkritik balasan komen Sajat yang dianggap tidak masuk akal itu. Pemakaian dan jawapannya juga dikatakan mempersendakan agama.

Teringin sangat nak period ke?

Ingatkan buncit sebab pregnant..

Mesti dulu selalu kena buli pakai pampers..

Baik pergi check takut kanser..

Yg berteloq ja buncit weii..

Period boleh bergaya? kalau aku..

Selain laman Instagram, seorang pengguna Twitter juga memuat naik respon sajat ke laman peribadinya. Dengan dapatan jumlah 3,300 retweet dan like sebanyak 1,600, tweet pengguna @eymahana menarik perhatian netizen.

Kalau dia rasa senggugut mesti dia tak nak jadi perempuan..

Video Penuh :

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: IG Sajat Via Youtube MB

1 Trackback / Pingback

  1. “Perut naik sikit sebab ‘period’ normal la tu” Betul ke sajat ni perempuan? – cimplon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*