Video Rakaman kant0i cur1 motor 125Z , per0mp4k kalut lari t3rLangg4r pintu kaca sampai pec4h

Rakaman kant0i curi motor 125Z , per0mpak kalut lari terIanggar pintu kaca sampai pec4h!!

Bak kata peribahasa, sepandai-pandai tupai meIompat akhirnya jattuh ke tanah jua. Begitu yang dapat digambarkan dengan nasib seorang svspek dalam kejadian mencurri di parkir pelawat Hospital Putrajaya baru-baru ini.

‘Ya Allah, kesian pun ada!” – Antara komen saksi saat melihat kejadian Live depan mata.

Apa yang lebih melucukan adalah suspek bukan sahaja gagal melarikan motosikal, malah turut mendapat kesakiitan apabila terlanggar pintu kaca sehingga pecah. Eloklah tu. Kebetulan lokasi pun dekat dengan Hospital. Memang tak cakap banyak, mudah urusan mahu terus jumpa doktor dan polis!

Lebih maIang apabila svspek yang cuba melarikan diri itu akhirnya dib3rkas polis setelah tiga jam bersembunyi. Punyalah lama pihak polis menantikan svspek serah diri. Jika diikutkn, besar mana je lah Hospital sekitar. Jauh mana saja beliau mahu diamkan diri!

Menurut Ketua Daerah Putrajaya, Asisten Komisioner Rosly Hassan berkata, pengadu ternampak svspek cuba menghidupkan motosikal jenis Yamaha 125Z tanpa menggunakan kunci dan cuba untuk menghalangnya.

Sebaik sahaja ditegur oleh pengadu berkenaan, ssspek gelabah cuba melarikan diri ke arah lobi hospital dan dikejar oleh pengadu tersebut.

Dalam keadaan kalut, Suspek yang berusia 28 tahun itu kemudian terIanggar pintu cermin di lobi utama hospital sehingga peccah sebelum bersembunyi di dalam hospital berkenaan.

Video penuh:

Laporan kejadian Ianggar cermin tersebut mengundang reaksi tidak terjangka warganet yang tidak kering gusi dengan kecuaian suspek tersebut.

Antara komen penonton:

Sumber : Harian Metro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*