Video Selain Meteor J4tuh, Inilah Ramalan Baba Vanga Di Tahun 2019 Yang Bikin Terpacak Bulu Roma

Selain Meteor J4tuh, Inilah Ramalan Baba Vanga Di Tahun 2019 Yang Bikin Terpacak Bulu Roma

Sebelum kita melihat ramalan Baba Vanga di tahun 2019, mari kita lihat dahulu biodata Baba Vanga.

Nenek Vanga, yang dilahirkan oleh Vangeliya Pandeva Dimitrova, yang dikenali selepas perkahwinannya sebagai Vangelia Gushterova, adalah seorang mistik Bulgaria mistik, ahli silap mata, dan ahli herba, yang menghabiskan sebahagian besar hidupnya di kawasan Rupit di pergunungan Kozhuh di Bulgaria. Zheni Kostadinova mendakwa pada tahun 1997 bahawa berjuta-juta orang percaya dia memiliki kemampuan paranormal.

Vanga dilahirkan pada tahun 1911 kepada Pando dan Paraskeva (Surcheva) Surchev di Strumica, kemudian di Empayar Uthmaniyyah, tetapi pada tahun 1912 kota itu diserahkan kepada Bulgaria. Dia adalah bayi yang pramatang yang mengalami komplikasi kesihatan. Selaras dengan tradisi tempatan, bayi itu tidak diberi nama sehingga dianggap telah bertahan. Apabila bayi mula-mula berteriak, seorang bidan pergi ke jalan dan meminta orang asing untuk nama. Orang asing itu mencadangkan Andromaha (Andromache), tetapi ini ditolak untuk menjadi “terlalu Yunani” selama periode sentimen anti-Hellenik dalam masyarakat Bulgaria. Cadangan orang asing lain adalah nama Yunani, tetapi popular dengan orang Bulgaria di rantau ini: Vangelia (dari Evangelos).

Pada zaman kanak-kanaknya, Vangelia adalah seorang anak biasa dengan mata coklat dan rambut berambut perang. Bapanya adalah seorang aktivis IMRO, yang ditugaskan ke Tentera Bulgaria semasa Perang Dunia I, dan ibunya meninggal dunia tidak lama selepas itu.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui ramalan Baba Vanga di tahun 2019.

Sumber : DH.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*