Video Selepas Kanda Khairul Dan Abang Ali PPIM Hampir2 Nak Hent4k Apak Harry Khalifah, Kini Apak Dan Santesh BALAS DEND4M

Kanda Khairul dan Abang Ali Hampir2 nak hentak Apak Harry Khalifah.

Nama Kanda Khairul tidak asing lagi dalam media sosial gara-gara dia berani sekolahkan seorang YB.

Sebelum ini tular di media sosial apabila seorang lelaki bernama Khairul atau lebih dikenali sebagai Kanda Khairul memuat naik satu video mengenai YB Melaka Norhizam kerana bertindak kurang ajar.

(Video Penuh Berada Di Bawah)

Video tersebut adalah untuk YB Norhizam di atas cara beliau bercakap dengan rakyat dengan cara amat kurang ajar.

Saya Khairul, saya duk Semenyih,mai cari saya. Khas untuk YB Norhizam, ini pesanan Abang Khairul

Kali ni, nama belliau naik lagi gara-gara hampir bergaduh dengan Apak Harry Khalifah. Kenapa ni? Setelah berbalas mesej di media sosial akibat satu khabar tentang perempuan yang kononnya dianiaya, Kanda Khairul nak berjumpa dengan Apak Harry Khalifah kerana kononnya dia telah memburukkan nama dia dengan fitnah tentang khabar ini.

Kedua-dua akhirnya berjumpa di satu tempat, tapi Kanda Khairul membawa abang-abang besar berbadan sasa untuk berjumpa sekali dengan Apak Harry Khalifah. Kenapa mereka kena berjumpa, dan siapa perempuan yang disebut-sebut ni?

VIDEO:

Apak dan Santesh Basuh Balik Kanda Khairul..

Setelah selesai kes salah faham dengan Apak Harry Khalifah, Kanda Khairul sekarang melangkah masuk ke dalam studio untuk rakam vokal bagi lagu Atikah Songket. Santesh tiba-tiba muncul ketika dalam proses rakaman. Tanpa Kanda Khairul sedari, Apak dan Santesh ada rancangan mereka yang tersendiri.

VIDEO:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Youtube Channel Via CS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*