Walaupun suami I dah meningg4l I tak ambil laki orang. Ibu Fauziah Nawi sindir Elly Mazlein di Anugerah Skrin

Baru 2 hari lepas, Fauziah Nawi telah dinobatkan sebagai Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama di Anugerah Skrin 2018. Perkara itu bukan lagi satu kejutan yang luar daripada jangkaan para penonton dan peminat dek kerana bakatnya dalam bidang lakonan yang telah diiktiraf oleh tanah air.

Namun apa yang menarik, ketika pelakon Fauziah Nawi atau lebih dikenali sebagai Ibu Fauziah memberi ucapan sewaktu menerima anugerah tersebut, beliau ada menyebut tentang tidak merampas lelaki orang dalam responnya kepada Syuk, pengacara yang terlibat dalam program itu.

Ucapan tu untuk Elly Mazlein.

Berikutan sedutan video tersebut, di laman media sosial Twitter milik seorang pengguna Twitter @nasirpasir, netizen membuat spekulasi bahawa ucapan tersebut ditujukan khas kepada Elly Mazlein ekoran perkahwinannya dahulu dengan bekas suami orang.

Video Penuh:

Kata netizen, isteri pertama bekas suami Elly Mazlein, Azmi Hatta dahulunya, merupakan kawan baik kepada Fauziah Nawi. Menurut satu sumber yang lain, terdahulu Elly Mazlein juga pernah dihimpit kontroversi dan dakwaan berkaitan merampas suami orang sebelum berkahwin dengan bekas suaminya, sekitar 2010.

Bukan untuk Faye sindiran tu..

Ok boleh la list kan artis jering ni..

Ramai je artis rampas suami orang..

Namun sejauh mana kebenaran spekulasi ini tidak dapat dipastikan. Apa pun ribuan tahniah kepada Pelakon Fauziah Nawi atas kemenangan beliau.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa Like Page Kami Di FB Gempak Virall II Terima Kasih. Mamakusyg

Sumber: Twitter Via FB Pages Resipi Viral Malaysia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*